Toe aan een volgende stap?

Resultaten

Met behulp van hun veerkrachtprofiel en wekelijkse oefeningen en E-coaching ervaren de professionals meer zelfbewustzijn en focus. Ze voelen dat ze weer boven de zaken uit kunnen kijken en hervinden hun koers. Als gevolg gaan ze pro-actief gesprekken aan met hun leidinggevende (omdat ze naar een andere klant willen overstappen, omdat ze het overleg anders/effectiever in willen richten, omdat ze de relatie met hun leidinggevende anders willen invullen), met hun klanten (omdat ze de communicatie en aanpak willen verbeteren), met hun collega (omdat ze in de samenwerking verdieping en meer sparring willen), met hun partner thuis (opdat ze minder conflict of meer aansluiting hebben)

Feedback

‘Dit had ik veel eerder moeten doen’ ‘ makkelijk bij de hand’ ‘het maakt me zelfverzekerder, energieker, optimistischer waardoor ik meer durf en meer kansen voor mezelf creëer’, zo luidt regelmatig de feedback. Precies wat we voor ogen hadden toen we met Woosh5 startten.

En jij?

Wil jij ook meer regie? Steviger in je schoenen staan? Regelmatig onderhoud plegen aan jezelf omdat je snapt dat je hierdoor sterker wordt en verder komt?

Drie maanden persoonlijke ontwikkeling & sparren met een E-coach voor slechts 385 euro. 

Via je werkgever of vanuit jezelf, kan beiden omdat het online is, dus gemakkelijk te regelen en veilig –alle gegevens blijven bij jou-.

Aanvragen kan via www.woosh5.com of mail naar info@woosh5.com

Ik ontmoet je graag op ons E-coach platformJ