Corporate wellbeing

Ontwikkel de Mentale Fitheid en Veerkracht van je medewerkers

Verandering en nieuwe uitdagingingen zijn onvermijdelijk voor je organisatie. Ontwikkel daarom veerkracht onder je medewerkers. Zo blijven ze positief en gefocused en zijn ze flexibel genoeg om zich aan te passen en te innoveren. En weten ze bovendien te navigeren door de obstakels die zich onderweg voordoen. 

Van het beter managen van organisatieverandering tot het ontwikkelen van het welzijn van je medewerkers. Wij bieden een oplossing voor één van de grootste uitdagingen waar organisaties vandaag de dag voor staan. 

Verhoog productiviteit
Organisaties met corporate wellness programma's die de veerkracht van medewerkers verhogen, ervaren een toename van 8% in productiviteit.

Verbeter het welzijn van medewerkers
Een corporate welness programma verbetert het welzijn van medewerkers en verlaagt uitval en ongewenst vertrek.

Verhoog opbrengsten 
Het verlagen van absenteisme en het verbeteren van productiviteit leidt tot meer opbrengsten.

Hoe het werkt

1. Krijg je Veerkracht Score

Ontdek je ontwikkelbehoefte met een wetenschappelijk gevalideerd veerkracht assessment  

2. Maak kennis met je e-coach

We matchen je met een gecertificeerde e-coach. Zo krijg je precies de support die je nodig hebt om volgende stappen te zetten.

3. Schrijf wanneer je wil

Uitdagingen zijn nooit gepland. Daarom kun je op ieder moment je coach schrijven en ontvang je binnen 24 uur een reactie.

4. Bereik je eigen doelen

Onze mental workouts helpen je om je doelen te bereiken. Zoals grenzen stellen, relaties verbeteren, omgaan met onzekerheid. 

De corporate wellness oplossing die mentale fitheid en productiviteit verhoogt

Woosh5 is een coaching oplossing die gemaakt is voor de manier waarop mensen van de dag leven en werken. In slechts enkele minuten kun je met Woosh5 aan de slag. Zowel jijzelf als je team kunnen op een laagdrempelige manier coaching krijgen. En sparren nog voordat zich allerlei problemen voordoen. Fit zijn en blijven opdat het welzijn van de medewerkers de ambities of fikse uitdagingen van de organisatie mogelijk maken. 

Tijdens het intake proces, wordt de veerkracht gemeten en anoniem opgeslagen in het systeem. Hierdoor kun je de veerkracht ontwikkeling op organisatieniveau volgen.

Met behulp van het platform, kan een gepersonaliseerd programma worden gemaakt dat een positieve impact heeft op het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers. Dit resulteert, zo is reeds bewezen, in verhoogde productiviteit. 

Onze maatwerk communicatie programma's moedigen het gebruik onder medewerkers aan en ondersteunen om ervaringen te delen. Hierdoor zal het werkklimaat binnen de organisatie verbeteren.