De E-Pitstop is E-Coaching binnen onze beveiligde omgeving. 

Adres Bijster 11
4817 HZ Breda
Nederland
Telefoon +31 633590673
E-mail info@woosh5.com
Kamer van koophandel 62064312
BTW nummer NL854626232B01
IBAN NL46INGB0006707712
BIC INGBNL2A

Nadat de betaling voor een E-Coachingstraject door WOOSH5 is ontvangen wordt een cliënt automatisch aan een E-Coach toegewezen. 

De E-Coach van WOOSH5 die een bepaalde client heeft toegewezen gekregen stuurt een introductiemail naar de cliënt. Daarin stelt de E-Coach zichzelf voor met zijn of haar voornaam en vanaf dat moment begint het coachingstraject. 

WOOSH5 kent de volgende lidmaatschappen:

1. Het WOOSH5 basis-lidmaatschap. Dit is een laag bedrag per maand en het wordt afgesloten voor minimaal 12 maanden. Aan het begin hiervan wordt begonnen met het maken van het Veerkrachtprofiel door het invullen van 250 vragen. Daarna worden, op basis van het rapport dat beschikbaar komt, oefeningen aangeboden. Nadat die zijn gedaan worden steeds nieuwe oefeningen aangeboden. De training gebeurt door de gebruiker zelf.
Het basis-lidmaatschap kan maandelijks worden betaald door afschrijving van een creditcard maar ook in 1 keer met korting via IDeal of creditcard voor het gehele jaar. Dit lidmaatschap kan ook voor 2 of 3 jaar tegelijk worden afgesloten.

2. Het WOOSH5 E-Coaching lidmaatschap. Om dit te kunnen afsluiten dient men reeds over een basis-lidmaatschap te beschikken. 
Indien een persoon liever meer begeleiding krijgt bij het doen van zijn oefeningen of speciale vragen heeft kan hij of zij starten met E-Coaching wat ook wel E- Pitstop wordt genoemd. De E-Pitstop kun je afsluiten voor 1, 2 of 3 maanden. De gebruiker krijgt, gedurende de periode die hijof zij kiest, 3 maal per maand E-coaching van een door WOOSH5 speciaal opgeleide E-coach. Deze krijgt inzicht in het Veerkrachtprofiel van de coachee om zo effectief mogelijk te kunnen coachen. 

WOOSH5 werkt met E-Coaches die speciaal zijn opgeleid om te coachen op basis van het WOOSH5 Veerkrachtprofiel. 
E-Coaching is coaching via e-mails. De voordelen van E-Coaching ten opzichte van face-to-face coaching zijn:

- er is geen reistijd 
- doordat Coach en Coachee hun gedachten op papier zetten worden vraagstelling en oplossingsrichtingen duidelijker
- er is geen afleiding door omgeving en personen
- er kan worden gecoached op elke tijd en elke plaats
- het is veel goedkoper
- het is volledig anoniem 

 

 

Het Veerkrachtmodel van WOOSH5 is ontwikkeld door Dr. Patrick Reinmoeller, Professor aan Cranfield University en Associate Professor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het model is de vrucht van vele jaren onderzoek en geeft indien eerlijk ingevuld een goed beeld van de veerkracht van een persoon. Daarnaast geeft het op verschillende dimensies en aspecten daarvan aan waar verbeteringen mogelijk zijn.
Naast het model zijn zorgvuldig geselecteerde en door onze eigen psychologen en coaching medewerkers ontwikkelde oefeningen aan de site toegevoegd om onze leden te helpen bij het verbeteren van zonodig alle aspecten van Veerkracht.    

Ja, ze zijn volledig geheim. Afgezien van de E-Coach, kan niemand deze gegevens benaderen. Ook medewerkers van WOOSH5 niet. De WOOSH5 E-Coaches zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen waardoor de vertrouwelijkheid volledig is gegarandeerd. Gegevens van profielen worden geautomatiseerd, volledig anoniem, verstrekt aan Professor Dr. P. Reinmöller voor zijn onderzoek. Dit onderzoek moet ertoe leiden dat WOOSH5 de vragen en uitkomsten en de kwaliteit van het profiel op wetenschappelijke basis steeds verder kan verbeteren. 

WOOSH5 is geregistreerd bij het College Persoons Bescherming onder nummer m1582671.

Als je niet tevreden bent over je E-Coach kun je hierover een mail sturen naar support@woosh5.com. Je zal dan een andere e- coach toegewezen krijgen en de de nieuwe inloggegevens daarvoor krijg je toegestuurd.

Je kunt op de site een E-Pitstop abonnement afsluiten voor een of meerdere maanden. Nadat je het abonnement hebt aangevraagd op de site krijg je een inlogcode toegestuurd waarmee je kunt inloggen op het E-Coaching deel van de website van WOOSH5. Je wordt dan gelinkt aan de coach die het beste past bij jouw veerkrachtprofiel. Overigens kun je alleen een abonnement op een E-Coach nemen als een abonnement hebt op WOOSH5.

 

Stuur een mail naar support@woosh5.com . Daarna ontvang je op je emailadres een link om je wachtwoord te wijzigen. 

Om je accountgegevens te wijzigen, zoals je gebruikersnaam, e-mailadres of andere gegevens log je in op de website bij 'Mijn WOOSH5' en ga je naar de tab 'Instellingen'. Daar kun je alle gegevens wijzigen.

Om je wachtwoord te wijzigen log eerst in en klik op “Wijzig je wachtwoord”. Daarna ontvang je op je emailadres een link om je wachtwoord te wijzigen. Als het niet lukt, stuur dan een mailtje naar support@woosh5.com en we helpen je graag verder.

Er zijn 2 mogelijkheden om je lidmaatschap te betalen: eenmalig een bedrag met Ideal betalen voor het gehele jaar dan wel ervoor kiezen om elke maand het lidmaatschap te laten afschrijven van je creditcard. 

Je lidmaatschap loopt minimaal 12 maanden en wordt als je ervoor hebt gekozen maandelijks afgeschreven van je creditcard. Aan het eind van de gekozen periode wordt het lidmaatschap automatisch verlengd indien het niet tijdig is opgezegd. 

Je kunt je lidmaatschap na automatische verlenging op elk moment stoppen met een opzegtermijn van een maand door een email te sturen naar support@woosh5.com.

Indien je ervoor hebt gekozen om het lidmaatschap in 1 keer voor het gehele jaar te betalen via Ideal wordt het lidmaatschap ook weer automatisch verlengd na afloop van het jaar, tenzij je het op tijd hebt opgezegd. 

We betreuren het dat je overweegt je lidmaatschap op te gaan zeggen. Vergeet niet dat onze veelgestelde vragen er zijn om tips en advies voor je problemen te bieden. Je kunt ook altijd Yolanda Buchel bellen om hulp. Haar nummer is: +31 633590673.

Als je het maandelijkse lidmaatschap op onze website toch wil opzeggen, stuur dan een mailtje naar support@woosh5.com en we zullen dit zo snel mogelijk verwerken.

Bij WOOSH5 kun je:

1. Een maandabonnement nemen waarmee je lid wordt van WOOSH5 en dat je in staat stelt om een Veerkrachtprofiel te maken en daarna een aantal dimensies en aspecten daarvan te gaan trainen. Dit abonnement loopt minimaal 12 maanden. De trainingen en oefeningen worden je aangeboden op basis van het rapport van je profiel en de verbeterpunten die daaruit naar voren komen. Je moet ze alleen zelf doen!

2. Een maandabonnement nemen op E-Coaching als je naast oefeningen zelf doen behoefte hebt aan coaching, Dit is alleen voor onze leden. Dus naast je reeds afgesloten lidmaatschap kun je dan een E-Pitstop abonnement afsluiten voor 1, 2 of 3 maanden. Je wordt dan bij je vragen bijgestaan door een van onze speciaal opgeleide E-Coaches waarmee je rechtstreeks in contact staat. 

Filter