Ditte Lockefeer

Ditte Lockefeer

E- coach

Als coach begeleid ik ondernemers om hen wederom in hun kracht te zetten en te houden en coach ik medewerkers om hen samen de doelen waarvoor zij staan te helpen realiseren.

Achtergrond

Ruim 20 jaar heb ik ervaring als ondernemer in het MKB bedrijfsleven. In de people business, waar menselijk kapitaal de belangrijkste asset is. Als werkgever weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om medewerkers te adviseren om hun life balance te behouden en te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Nu begeleid ik als coach ondernemers om hen in hun kracht te zetten. Tevens begeleid ik de medewerkers om hen gezamenlijk, in verbinding met elkaar, de gestelde doelen te helpen realiseren. Ook studenten op weg naar hun werkende bestaan ondersteun ik in het maken van keuzes, soms grensverleggend bezig te zijn. Daarnaast ben ik lid van Raad van Advies van Eclectic, een IT organisatie. 

Rol bij WOOSH5

Ik ben E-coach vanuit het idee dat ik goed begrijp onder welke druk medewerkers kunnen staan bij het leveren van prestaties. Soms in combinatie met hun privéleven. Waarbij tijd vaak een issue is.

Ik ondersteun de klant in hun zoektocht bij het (her)ontdekken van hun zelfstandigheid, veerkracht, optimisme op een praktische en inspirerende manier.

Veerkrachtig moment

Het starten van een nieuwe praktijk, waarbij weer andere eigenschappen aangesproken worden, zorgen tegelijkertijd voor de nieuwe uitdagingen. Vernieuwen en in verbinding blijven. Je eigen veerkracht zoeken en tonen blijft daarbij een terugkomend item om mijn leven te laten reilen en zeilen.