Hein Witlox

Hein Witlox

E-coach

Achtergrond

Sinds 2002 ben ik zelfstandig adviseur, trainer en coach. Mijn werkervaring is breed en ligt vooral op het gebied van commercie en consultancy. Eerst heb ik een aantal jaren gewerkt in diverse rollen bij de Nationale Investerings Bank (NIBC) en daarna als adviseur bij Berenschot. Daar ontdekte ik dat ik de mens achter de consultant, medewerker en manager nog veel interessanter vond dan de inhoud: de start van mijn loopbaan als trainer en coach. Met mijn werkervaring en achtergrond als econoom kan ik nu in die rol een brug slaan tussen mens en proces. En ik vind het iedere dag weer geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Rol bij WOOSH5

Ik geloof er sterk in dat jij het zelf kan. Door je even afstand te laten nemen, je te laten reflecteren en je nieuwe inzichten te bieden, kan ik je helpen om de ‘boel’ weer vlot te trekken of juist een extra boost te geven. Met humor, creatief, oplossingsgericht, klein en (veer)krachtig.

Veerkrachtig moment

Elke dag! Een lekke band, een klant die toch iets anders in gedachten had, een coachgesprek met een verrassende wending, mijn goede voornemens, een heerlijk dwarse puberzoon, een mooie opdracht maar geen tijd, enz. Elke dag word mijn veerkracht op de proef gesteld. Als vader, ondernemer, coach en partner. Soms in wat meer, soms in wat mindere mate. Maar hoe leuk is het niet als je alles in goede banen weet te krijgen, de dingen op hun plek vallen en je weer die flow weet te vinden… Dat is de mooiste beloning van de veerkracht!