Joyce Moons

Joyce Moons

E-Coach

'Give me six hours to chop down a tree, I will spend four hours sharpening my saw' – Abraham Lincoln. 

Achtergrond

Na mijn studie Bedrijfskunde heb ik in verscheidene staf- en management functies gewerkt bij zowel multinationals (Unilever, KLM) als het MKB (SANEC). Tevens heb ik de afgelopen 10 jaar in vier verschillende landen gewoond en gewerkt. Het buitenland bracht avontuur maar ook bezinning en in 2012 besloot ik mijn carrière volledig om te gooien. Ik heb in Oxford (Engeland) mijn masters in Coaching & Mentoring gedaan. Ik werd zo gegrepen door het vak dat ik cum laude ben afgestuurd en de prijs voor beste student van het jaar heb gewonnen. Sindsdien ben ik met veel plezier mijn nieuwe pad aan het ontdekken.

Rol bij WOOSH5

Als e-coach baseer ik mijn aanpak op de twee belangrijkste instrumenten die je hebt, namelijk het brein en het lichaam. Deze worden vaak voor lief genomen maar juist als je dingen anders wilt gaan doen kan het brein je tegenwerken en saboteren. Ik maak gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten vanuit de psychologie, gedrags- en neurowetenschappen. Dit helpt je om je tools zo effectief mogelijk in te zetten zodat je met meer succes, maar ook met meer plezier, je doel weet te behalen.

Veerkrachtig moment

In mijn leven heb ik meerdere keren een beroep moeten doen op mijn eigen veerkrachtigheid, zoals tijden het steeds verhuizen naar het buitenland, mijn zoektocht naar een nieuwe carrière, krijgen van kinderen, ondernemen etc. Wat ik hiervan heb geleerd is dat veerkracht niet betekent dat je altijd sterk bent en je overal met gemak door heen slaat, maar dat er altijd een moment komt waarop je jezelf weer bij elkaar pakt en je je vizier omzet van een can’t do naar een can do. Het mooie van het WOOSH5 platform is dat je door gedetailleerd inzicht & training wordt geholpen dit omslagmoment eerder te bereiken.