Juliette van Wijk

Juliette van Wijk

E-Coach

“Een goed beeld van de uitdagingen in je leven en jouw gedragspatronen, geeft inzicht en overzicht. Dat helpt om meer veerkracht te ontwikkelen.”

Achtergrond

Hoi, ik ben Juliette, arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik ben ooit begonnen als assessment psycholoog en heb daarna jaren lang als organisatieadviseur en HR-manager bij Rabobank en Port of Rotterdam gewerkt. Ik heb toen gezien dat het voor werknemers nog wel eens moeilijk is om de steeds maar weer veranderende organisatie bij te benen. En ik kreeg steeds meer de behoefte om mensen daarbij te helpen door reflectie op hun werk en leven. Zodat zij daarna effectiever en innovatiever verder kunnen en opnieuw hun koers bepalen. Daarom heb ik in 2013 BiggerPicture opgericht. Met dit bedrijfje werk ik als psycholoog, trainer en coach voor individuele en kleine groepen cliënten. 

Rol bij WOOSH5

Bij Woosh5 ben ik (e-)coach. Ik help je om jouw ‘bigger picture’ te zien waardoor je beter je richting/doel kunt bepalen. Samen komen we er snel achter welk aspect van veerkracht er bij jou nog verbeterd kan worden. Daarbij geef ik je gerichte adviezen om met hulp van het platform van Woosh5 jouw mentale fitheid te vergroten. Ik ben open, nieuwsgierig en betrokken en niet bang om te zeggen wat ik vind. Het bereiken van jouw doelen staat daarbij altijd voorop. 

Veerkrachtig moment

In de afgelopen 5 jaar is er voor mij van alles veranderd. Van 0 naar 2 kids. Van vaste naar losse baan. Van klein naar groot huis. Het was/is dus: druk! Loslaten en focus zijn ‘key’. Maar hoe doe je dat als alles even belangrijk lijkt en je niemand teleur wilt stellen? Wat mij heeft geholpen en helpt is om regelmatig een pas op de plaats te maken en niet te blijven doorhollen. En me af te vragen hoe ik me voel en of ik nog steeds met de juiste dingen bezig ben. Om vervolgens weer met volle kracht vooruit te kunnen.