Nienke van Dijk

Nienke van Dijk

E-Coach

 

‘Ik gun iedereen een coach. Niet alleen in tijden van een life event, altijd. Leven is groei en groei is leven.’

 

Achtergrond

Zowel in mijn persoonlijke als in mijn zakelijke leven staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat door onder meer mijn ruime ervaring op het gebied van Human Resources, waarvan hoofdzakelijk in het bedrijfsleven, en daarnaast in het coachingswerk dat ik doe. Het versterken van het hebben van leiderschap over je eigen leven, het zien van de keuzes die je hebt en het maken van bewuste keuzes is waar ik op coach. Mijn boek The Power of Choice - A journey to resilience (2017) gaat daar dan ook over: keuzes maken, veerkracht versterken en over het doorbreken van patronen. 

Rol bij WOOSH5

Ik geloof in bewegen. Op alle aspecten van je leven, emotioneel, fysiek, mentaal, spiritueel, professioneel, sociaal en intellectueel. En als je beter in connectie staat met jezelf kun je keuzes maken die van binnenuit komen en niet gebaseerd zijn op de buitenwereld. Als e-coach ben ik betrokken, oplossings- en resultaatgericht en gaan we op een praktische manier aan de slag met de punten waar jij aan wilt werken. Daarbij ben ik constructief kritisch wanneer nodig. Zonder breakdown geen breakthrough zeggen ze weleens, al geloof ik erin dat je geen breakdown nodig hebt om dingen te veranderen. Laat het niet zo ver komen en investeer in je ontwikkeling. Ik help je je gedachten structureren. Soms lijkt het alsof je niet weet wat je moet doen. Ik geloof dat je het wel weet maar even niet ziet en daar help ik je bij.

Veerkrachtig moment

In mijn leven heb ik veel momenten gekend waarbij ik mijn veerkracht moest aanspreken. Mijn veerkracht groeit iedere keer dat ik er een beroep op doe. Mijn veerkracht zorgt er voor dat ik verandering omarm, dat ik mij comfortabel voel met het oncomfortabele en dat ik groei. En dat is in de snel veranderende onzekere wereld waarin we leven een must.