Sandra Kamp

Sandra Kamp

E- coach

Talent aan Z, dat was mijn focus als leidinggevende
en is het nu als coach en trainer. 

Achtergrond

Met een bedrijfseconomische achtergrond heb ik 20 jaar ervaring in leidinggevende en adviserende rollen, als teammanager, organisatieadviseur of projectleider. Ik heb met name ervaring opgedaan in de internationale zakenwereld, variërend van supply chain tot bankensector en telecomindustrie. Constante factor in mijn rollen was de focus op talenten van teamgenoten en hoe deze met elkaar te verbinden. In 2012 heb ik het financiële vak losgelaten en heb ik de vakopleiding tot communicatie- en gedragstrainer gevolgd.

Rol bij WOOSH5

Als E-Coach bij WOOSH5 vind ik het belangrijk om mensen zelfstandig aan het denken te zetten over hun eigen handelen. Ik houd de coachee graag een spiegel voor. Niet te zwaar en niet ingewikkeld. Ik geloof in een praktische aanpak waarmee de coachee ook echt aan de slag kan. 

Veerkrachtig moment

Toen ik een jaar geleden te horen kreeg dat mijn arbeidscontract niet verlengd zou worden, was dat schrikken. Lastige tijd om te solliciteren, twee opgroeiende kinderen…. Ik had plannen om ooit als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, maar daar was ik nu nog niet aan toe! Ik waagde toch de sprong maar direct kwamen er nieuwe uitdagingen op mijn pad. Papierwerk, financien, afhankelijk van betalingen van klanten. Het vraagt om constant realiseren waarom ik dit ook al weer doe. Wetende dat als ik het niet doe, er helemaal niets gebeurt. En ik wil geen spijt krijgen van dingen die ik niet gedaan heb