Saskia van 't Hooft

Saskia van 't Hooft

E- coach

Iedereen heeft talenten en energie in zich. Als coach zet ik me in om je maximaal in je kracht te brengen 

Achtergrond

Als arbeids&organisatiepsycholoog heb ik ruim 20 jaar ervaring op het gebied van assessment, coaching, werving- en selectie en training. Na een mooie en leerzame periode als consultant bij een groot adviesbureau was het starten van een eigen bureau, nu zes jaar geleden, een spannende maar logische en succesvol gebleken volgende stap in mijn loopbaan. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat vooral coachen mij veel energie en voldoening geeft. Dat je door het creëren van inzicht en aanreiken van pragmatische tools iemand meer in zijn kracht kunt brengen is nog altijd een van de mooiste elementen van mijn vak.

Rol bij WOOSH5

Als E-coach ga ik op een optimistische, vlotte, oplossings- en resultaatgerichte manier met je aan de slag. Ik ben een coach die denkt in mogelijkheden, die je (vernieuwende) inzichten geeft en je tools en adviezen aanreikt. Niet te zwaar vooral praktisch en toepasbaar. We reflecteren en gaan samen op zoek naar wat voor jou werkt. Constructief-kritisch als het nodig is, in heldere taal maar altijd met respect en de nodige dosis humor. 

Veerkrachtig moment

Als zelfstandig ondernemer heb ik afwisselend te maken met periodes van veel vraag en aanbod van werkzaamheden en relatief rustige tijden. Beide situaties vragen om een optimistische en energieke houding. Vooral als er veel werk is vind ik het nogal een uitdaging om te gaan met tijd, tijdsdruk en verwachtingen van klanten. De to-do list lijkt dan soms alleen maar te groeien. Ook privé zijn er de nodige bordjes hoog te houden met twee kinderen en een man met eigen bedrijf. Voor mij is het dan belangrijk even terug te schakelen van de doe naar de denkstand. Dan besef ik hoeveel ik hecht aan mijn zelfstandigheid en hoe ideaal het is om mijn ambities op mijn eigen manier te kunnen realiseren. Dat maakt dat ik met een frisse blik opnieuw prioriteiten stel en met veel plezier weer verder aan de slag ga.