Wilco Rasch

Wilco Rasch

E- coach

Ontdek wat je allemaal kunt en echt wilt. Zet je zelf in de hoofdrol. Aandacht schenken aan jezelf en met jezelf is toch eigenlijk waar je recht op hebt.

Achtergrond

Met mijn 20 jarige HR achtergrond, begrijp ik veel van de dynamiek tussen mensen in organisaties. En wat dit doet met je als individu. Als HR manager hield ik me vooral bezig met ontwikkeling van teams en zette me persoonlijk in, in het creëren van een leerklimaat in de organisatie. Dit alles heeft er toe geleid da ik na twee coachopleidingen me nu volledig richt op ontwikkeling van teams en individuen als zelfstandig ondernemer.

Rol bij WOOSH5

Als E-coach geef ik jou de coaching/begeleiding,  die jij nodig hebt om jezelf in de hoofdrol te plaatsen. Dit doe ik door mezelf te verdiepen in  je vraag en situatie. Aan de hand van je veerkrachtprofiel wordt duidelijk waar jouw kracht ligt en wat je nog kunt ontwikkelen. Ik nodig je uit om deze ontwikkeling aan te gaan. Jij bent hierin zelf leading. Ik ondersteun en help je hierbij. Door kleine stapjes verleg je je grens, totdat je zelf ervaart hoe groot de stappen zijn geworden. Hulde voor jou.

Veerkrachtig moment

Wat maakt dat de éne persoon blijft “hangen” in een bepaalde emotie en dat een ander daar “makkelijk” mee omgaat? Deze vraag boeit mij enorm. Door vele eigen veerkrachtige momenten te hebben beleeft, ben ik er achter gekomen dat eigen regie, zelfverzekerdheid, toekomstgerichtheid, mij geholpen hebben om te komen tot waar ik nu sta. Ik ben trots op mijn beslissing om zelfstandig ondernemer te worden. Hierdoor heb ik mijn grenzen verlegt en kan ik mij richten op mijn passie de ontwikkeling van de mens en team.