Yolanda Buchel

Yolanda Buchel

Co- founder & Managing Partner Sales & Manager E-Coaches

“wie zijn toekomst niet zelf bepaalt, krijgt ‘em toegewezen’ is haar zakelijke- en levensmotto.

Achtergrond

Door mijn hang naar vernieuwing en diversiteit heb ik in de loop der jaren een brede achtergrond opgebouwd zowel qua rollen (trainer, consultant, HR adviseur en manager, psychologe, coach, schrijfster en ondernemer) als qua context (intern bij multinationals als Philips, Shell en ICI, als adviseur in profit en nonprofit omgevingen). Steeds weer ondervond ik de behoefte aan zelfinzicht en zelfmanagement bij mijn klanten. En ook hoe reflectie en vertraging naast doel-en actiegerichtheid ieder steevast verder brengt. Met een realistische, optimistische insteek en geloof dat elke stap er 1 is in ontwikkeling.

Rol bij WOOSH5

Samen met Nicole en Patrick heb ik het concept van WOOSH5 bedacht en vormgegeven. Mijn psychologische en coach achtergrond benut ik bij het contentmanagement van het platform. En in het werven en opleiden van E-Coaches.

Daarnaast ben ik dagelijks met prospects en klanten in de weer.

Veerkrachtig moment

Elke dag! Vernieuwen geeft me energie, het vereist echter ook het omgaan met leegte omdat we elke dag weer stappen zetten. Voorspellen van succes is niet meer aan de orde vandaag de dag, voorstellen van werkende volgende stappen wel. En dan elke keer weer bijsturen waar het net even anders loopt. Mezelf fysiek en mentaal getraind houden is een conditio sine qua non voor het ondernemen!