Hectiek de baas

18 jan. 2018 Amsterdam-Zuid

Workshop over hoe je je productiviteit regisseertBusy street

''Waar blijft mijn tijd hoor je jezelf regelmatig verzuchten. ‘Had ik er maar meer grip op’ Dat is precies wat je kunt verwachten in deze workshop: leren hoe je je aandacht beter kunt richten en meer grip op je praktijk van alledag krijgt. En nee, geen training Time Management: het gaat over hoe je zaken gedaan krijgt die je je voorgenomen hebt. Dat vraagt om zelfinzicht: wat je belangrijk vindt en welke commitments je aangaat met jezelf en anderen, wat je wel doet en wat je aan anderen over laat. Maar ook over welke schijnbewegingen je maakt om jezelf af te leiden van datgene je belangrijk vindt –we houden immers allemaal van onze routines en automatische patronen-. Het kennen van je eigen psychologische valkuilen houdt je scherp, daarmee kom je erachter waar je jezelf nog meer kunt uitdagen. Hoe je je denk- en wilskracht nog effectiever kunt inzetten. De praktijk wijst uit dat het een kwestie van experimenteren is wat werkt voor jou. Kleine wijzigingen in je dagritme kunnen grote gevolgen hebben m.b.t. wat je voor elkaar krijgt, daar kom je alleen via uitproberen achter. Met elkaar gaan we op zoek naar slimme experimenten om net even anders dan anders aan de slag te gaan.

Over de trainer, Yolanda Buchel:

Drs. Yolanda Buchel is Registerpsycholoog, coach, trainer en schrijfster. Na 25 jaar in verschillende HR rollen gewerkt te hebben bij een aantal multinationale bedrijven –Philips, ICI en Montell- en adviesburo’s als GITP startte ze in 2009 haar eigen onderneming Bont&Fier. Ze richt zich op het versterken van managers en professionals: coacht en traint op zelfinzicht en zelfmanagement. Steeds vanuit kijk op kracht, de insteek van de positieve psychologie en progressiegericht werken. Als mede-oprichter van WOOSH5.com realiseert ze haar ambitie om veel meer mensen tot het managen van hun mentale kapitaal te bewegen.

Prijs: € 95,- (Koffie en thee inbegrepen)
Datum: 18-01-2018
Tijd: 9:00 - 11:00 uur.
Lokatie: Amstserdam-Zuid (exacte adres is afhankelijk van aantal deelnemers en volgt nog)
Goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeermogelijkheid. 

Hoe meld ik me aan?
- Log eerst in als WOOSH5 gebruiker en vul daarna je gegevens in voor aanmelding
- Ben je geen WOOSH5 lid maar wil je toch een workshop volgen of wil je met een groep deelnemen? Mail dan je gegevens naar info@woosh5.com

* Inschrijven kan tot 5-01-2018
* Deze training gaat alleen door bij voldoende aanmedlingen
 

De wetenschappelijke onderbouwing van WOOSH5

Lees meer