Uitgerust en fit je dag beginnen!

8 mrt. 2018 Amsterdam-Zuid

Bijna één op de drie Nederlanders (28 procent) geeft aan het afgelopen jaar slaapproblemen te hebben gehad. Dit blijkt uit GfK onderzoek uitgevoerd onder 27.000 mensen in 22 landen, waaronder ook Nederland.Vooral vrouwen (36 procent) hebben het afgelopen jaar problemen gehad met slapeloosheid, slaapproblemen of slaapstoornissen. Bij mannen is dit bijna de helft minder (19 procent). Hiermee staan slaapproblemen op de derde plaats van genoemde gezondheidsproblemen. (NU.nl gepubliceerd 20 oktober 2015)

Heb jij wel eens moeite met inslapen, word je regelmatig ’s nachts wakker en val je dan lastig weer in slaap, lig je te piekeren of te malen? Slecht slapen heeft al snel gevolgen voor je functioneren overdag. Zo zul je je sneller moe en suf voelen, prikkelbaar zijn en minder goed kunnen concentreren. In deze interactieve workshop neem je je eigen slaappatroon onder de loep en gaan we jouw aannames  en gewoonten in kaart brengen. Daarnaast krijg je de laatste wetenswaardigheden over slaapfysiologie, slaaphygiëne en voeding te horen, gebruiken we biofeedback om lichaamssignalen te meten en oefeningen voor een verfrissende slaap! Want zoals Joop Zoetenmelk (1980) al zei: “De tour die wordt gewonnen in bed”.

Over de trainer:
Drs. Caroline Lasance (1966) is in 1991 afgestudeerd in Utrecht (drs. psychologie). Sindsdien werkt zij als een bevlogen trainer en coach voor het bedrijfsleven. Haar passie is het ontwikkelen van mensen en van zichzelf. Wat haar opviel was dat we veel bezig zijn met ons gedrag overdag maar dat het goed functioneren overdag begint bij de nacht… en dat daar nog (te) weinig aandacht voor is. Zij heeft er een gewoonte van gemaakt te vragen naar ‘de slaap’. Zij geeft praktische tips en zet biofeedback in (meten en inzichtelijk maken van fysieke signalen zoals handtemperatuur en huidgeleiding). Op deze manier  helpt zij mensen om te gaan met spanning en stress en eerder te herstellen. Dit werkt bevorderend voor een goede nachtrust.

 

Prijs: € 95,- 
Datum: 08-03-2018
Tijd: 15:00 - 17:00 uur (Koffie en thee inbegrepen)
Lokatie: Amsterdam-Zuid (exacte adres volgt nog)

Hoe meld ik me aan?
- Log eerst in als WOOSH5 gebruiker en vul daarna je gegevens in voor aanmelding
- Ben je geen WOOSH5 lid maar wil je toch een workshop volgen? Wil je met een groep deelnemen? Mail dan je gegevens naar info@woosh5.com

* Inschrijven kan tot 01-03-2018
* Training gaat alleen door bij voldoende aanmedlingen

De wetenschappelijke onderbouwing van WOOSH5

Lees meer