Jezelf slimmer denken

22 feb. 2018 Amsterdam-Zuid

De digitale revolutie heeft een enorme sociale impact. De stortvloed aan informatie, het onuitputtelijke aantal opties en grote snelheid van verandering vragen om slimme denkstrategieën. Niet wat je weet maar hoe je denkt zal bepalend zijn voor je succes in de 21ste eeuw.

In deze workshop zetten we de hersenen op ‘actief’. We laten je denken over hoe je denkt. Dit geeft je een beeld van hoe je tot beslissingen komt, hoe je voorspellingen doet, problemen oplost en afwegingen maakt. Je ontdekt hoe je emoties en manieren van denken je handelen bepalen en wat je met jouw ongekende denkvermogen slimmer en beter zou kunnen doen.

In een nutshell:

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

  • Know your Mind: Ontdek waarom denken zo belangrijk is in de 21ste eeuw. Laat je meenemen door het ‘Effective Intelligence’ denkmodel dat je inzicht geeft in de basisvormen van denken en kom er achter welke denkroutes jouw voorkeur hebben en welke denkfouten op de loer liggen.
  • Mind@Work: ervaar hoe je de verschillende "denkspieren" aan het werk kunt zetten op specifieke taken. Hoe neem je een beslissing? Waar in je planning gaat het meestal fout? En wat kun je daar tegen doen? Hoe los je problemen op? Overleg je eerst met anderen? Kom je snel tot een conclusie of geef je ruim de tijd aan het verzamelen van informatie? Welke vragen stel je, wat beoog je daarmee, wanneer is dat effectief.
  • Grow your Mind: kijk vooruit hoe je wat je ontdekt hebt tijdens de workshop verder kunt brengen in de praktijk en hoe de denk-gereedschapskist je daarbij kan helpen. 

 

Over de trainer, Nicole van Baardwijk:

Nicole is haar loopbaan begonnen bij de ING, waar ze verschillende functies heeft vervuld op marketinggebied en gewerkt heeft als secretaris van de directie Retail Nederland. In deze functies heeft zij veel ervaring opgedaan met denkprocessen op het gebied van strategieontwikkeling, besluitvorming, veranderingsmanagement en innovatie. Samen met Professor Patrick Reinmoeller deed zij onderzoek naar de innovatiestijlen van veerkrachtige bedrijven. MIT Sloan Management Review publiceerde de onderzoeksresultaten in het artikel ‘The link between Diversity and Innovation’.

Nicole heeft een Master Degree in Strategisch Management van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en International Marketing van de University of Berkeley in California.

Prijs: € 95,- (koffie en thee inbegrepen)
Datum: 22-02-2018
Tijd: 15:00 - 17:00 uur.
Lokatie: Amsterdam-Zuid (exacte adres is afhankelijk van het aantal deelnemers en volgt nog)

Hoe meld ik me aan?
- Log eerst in als WOOSH5 gebruiker en vul daarna je gegevens in voor aanmelding
- Ben je geen WOOSH5 lid maar wil je toch een workshop volgen? Wil je met een groep deelnemen? Mail dan je gegevens naar info@woosh5.com

* Inschrijven kan tot 27-01-2017
* Training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen

De wetenschappelijke onderbouwing van WOOSH5

Lees meer